Οι τρόποι πληρωμής που παρέχει το eshop alenia.gr, είναι οι ακόλουθοι:

1. Τραπεζική κατάθεση, όπου τα στοιχεία της διαθέσιμης τράπεζας θα σας αποσταλούν με email, μετά την παραγγελία

2. Με αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώστε κατά την παραλαβή του δέματος, στον courier.

3. Μέσω χρεωστική/πιστωτικής κάρτας.

Ασφαλείς ηλεκτρονικές αγορές

Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο ασφαλή διαδικτυακά συστήματα παραγγελιών στην αγορά τα οποία έχουν αναπτυχθεί από την cardlink. Δεν επεξεργαζόμαστε ή αποθηκεύουμε οποιοδήποτε από τα δεδομένα των καρτών σας στους υπολογιστές μας. Όλες οι επεξεργασίες γίνονται από τους ασφαλείς υπολογιστές-διακομιστές της τράπεζας Alpha bank.

Ασφαλείς υπολογιστές - διακομιστές

Οι ασφαλείς υπολογιστές -διακομιστές μας (όλοι με βάση την Ελλάδα) πραγματοποιούν μοναδικές συνεδρίες κρυπτογράφησης μεταξύ του υπολογιστή σας και την ιστοσελίδα μας και διατηρούν τα δεδομένα σας ασφαλή κατά την αλληλεπίδραση με online συστήματα πληρωμών . Οι διακομιστές μας ελέγχονται καθημερινά για να εξασφαλιστεί ότι είναι ασφαλείς να φιλοξενούν τα ψώνια σας .

SSL (Secure Sockets Layer)

Secure Sockets Layer ( SSL ) είναι ένα πρωτόκολλο για τη διευκόλυνση της κρυπτογράφησης δεδομένων στο ενδοδίκτυο και για να βοηθήσει τους χρήστες της ιστοσελίδας να επιβεβαιώνουν τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας . SSL συχνότερα χρησιμοποιείται για την προστασία των επικοινωνιών μεταξύ των web browsers και servers . Ωστόσο, χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για επικοινωνίες μεταξύ κεντρικών υπολογιστών και για web - based εφαρμογές . Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit για όλες τις συναλλαγές .